9.03.2023 г., 18:23 ч.

Минало 

  Поезия
131 0 0

Как да променим миналото наше,

като заличим ставаме сираче.

 

За падение и слава имаме следи,

спомена остава пример в бъднини.

 

Грешките повтарят като се прикриват,

опита забравя като го изтриват.

 

Нека да сме грешни ала сме човечни,

прошката е тази дето ще ни пази!

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??