Mar 9, 2023, 6:23 PM

Минало 

  Poetry
136 0 0

Как да променим миналото наше,

като заличим ставаме сираче.

 

За падение и слава имаме следи,

спомена остава пример в бъднини.

 

Грешките повтарят като се прикриват,

опита забравя като го изтриват.

 

Нека да сме грешни ала сме човечни,

прошката е тази дето ще ни пази!

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??