5 oct 2019, 19:57

Минало 

  Poesía » De amor
665 2 5

„Тъжиш ли?” - някой ме попита скоро.

Тъжа редовно. В малки дози. Все за теб.

Аз свикнала съм. Но с теб нещо ново е.

По-болно и от плачещо дете.

 

Захвърлените думи някой мачка.

Там всяка буква е парче от мен.

Без тях съм твоята играчка.

Със тях - метал неразтопен!

 

Но вече спомен си - далечно минало…

Изпята песен. Есенно листо.

Каквото и да беше - било е!

Сега съм нова! Ти оставаш си жесток!

© Аlter Ego Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??