5 окт. 2019 г., 19:57

Минало 

  Поэзия » Любовная
664 2 5

„Тъжиш ли?” - някой ме попита скоро.

Тъжа редовно. В малки дози. Все за теб.

Аз свикнала съм. Но с теб нещо ново е.

По-болно и от плачещо дете.

 

Захвърлените думи някой мачка.

Там всяка буква е парче от мен.

Без тях съм твоята играчка.

Със тях - метал неразтопен!

 

Но вече спомен си - далечно минало…

Изпята песен. Есенно листо.

Каквото и да беше - било е!

Сега съм нова! Ти оставаш си жесток!

© Аlter Ego Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??