24 jun 2010, 19:51

Министър Борисова 

  Poesía » Civil
533 0 0

Усмивката загадъчна на Мона Лиза

на лицето на новия министър.

Меда от кацата облиза

Нанев, крадливият мистър.

 

Как се прави реформата здравна -

Борисова не е наясно.

Политиката ù бе безславна.

Бойковците ги поставиха натясно.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??