24 июн. 2010 г., 19:51

Министър Борисова 

  Поэзия » Гражданская
527 0 0

Усмивката загадъчна на Мона Лиза

на лицето на новия министър.

Меда от кацата облиза

Нанев, крадливият мистър.

 

Как се прави реформата здравна -

Борисова не е наясно.

Политиката ù бе безславна.

Бойковците ги поставиха натясно.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??