Усмивката загадъчна на Мона Лиза
на лицето на новия министър.
Меда от кацата облиза
Нанев, крадливият мистър.
Как се прави реформата здравна -
Борисова не е наясно.
Политиката ù бе безславна.
Бойковците ги поставиха натясно.
© Георги Всички права запазени