5 oct 2022, 15:39

Мир и печал 

  Poesía » De amor, Otra
653 0 1

Жадувам за пръстите

на нежната ти ръка.

Натежали от доверие,

отпуснати в дланта на моята ръка.

Жадувам за словата озвучени от вяра.

За песните, озвучени от споделената любов.

За въздишката на гърдите ти,

измъчени от щастие.

За блясъка на зениците,

която не горчи.

За ония миг,

в който ти дарявам и малкото си радост,

за да отнема твоята печал. 

© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??