24 jul 2007, 8:36

МИРАЖ 

  Poesía
674 0 6

                МИРАЖ

Пред мен си пурпурно сияйна,
като бленуван сън, като мираж!
Очите ти - красиви две вселени -
блестят в жадувания пейзаж!

Ръцете бели, нежни, ме докосват,
запалвайки във мене огън жив!
И всяка клетка буйно запламтява
в пожар любовен, истински и див!

Нозете стройни, боси плавно стъпват
ритмично, в такт със  музиката в нас!
Прегърнати, телата ни танцуват
див лунен танц, обхванати в екстас!

Пред мен си цялата - градина пищна,
огрявана от огъня ми нов
и напоена с извора огромен
на  бурната и искрена  любов!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??