28 jun 2012, 16:26  

Мираж 

  Poesía » Erótica, De humor
1662 0 21

                          

                  Един разгулен и небрежно разкопчан хлапак
                  със огнена коса и в морскосини джинси
                  релакс предложи ми на своя бял хамак
                  и пусна бучка лед в следобедното ми уиски.
                  
                  Дръзко, с парещ дъх благоприличието ми затри -
                  захвърли го далече от очите ми - смутих се,
                  във погледа му син видях момичето преди,
                  прокара влажна длан, описа ме подробно - изчервих се.
                  
                  Като зрял любовник свитите ми две ръце
                  разтвори настрани и в мъжкия си танц ме люшна.
                  Сляпо стъпките налучквах, а засраменото ми лице
                  изпиваше с целувките на жадните си устни.
                 
                   Развълнувана и млада, с коктейл в ръка лежа
                   и лятото намигва ми сега - хлапак разюздан!
                   Навярно съм слънчасала. Или спиртът натежа...?
                   Хамакът свит е - сенникът е вече спуснат...
                    

                                                                               

© Татяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??