19 jun 2015, 12:35

Мироглед на едно птиче 

  Poesía » Filosófica
346 0 1

„И в Рая да се пържа,

и в ада да цъфтя,

една ще ме поддържа -

едничка Любовта!

 

Но рано е, изглежда,

отвъдното да викам

и с вяра и надежда

неспирно чуруликам:

 

И в ада да се пържа,

и в Рая да цъфтя,

една ще ме поддържа -

едничка Любовта!

 

Но рано е, изглежда,

отвъдното да викам

и с вяра и надежда

неспирно чуруликам:

 

И...“

         ... котка разпорежда

                                                  се...

                                                          мигом с песента... 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Котките не забелязват красотата дори и на едно птиче и в него съзират поредното мишле.
    !
Propuestas
: ??:??