„И в Рая да се пържа,
и в ада да цъфтя,
една ще ме поддържа -
едничка Любовта!
Но рано е, изглежда,
отвъдното да викам
и с вяра и надежда
неспирно чуруликам:
И в ада да се пържа,
и в Рая да цъфтя,
една ще ме поддържа -
едничка Любовта!
Но рано е, изглежда,
отвъдното да викам
и с вяра и надежда
неспирно чуруликам:
И...“
... котка разпорежда
се...
мигом с песента...
© Стоян Минев All rights reserved.
!