19.06.2015 г., 12:35 ч.

Мироглед на едно птиче 

  Поезия » Философска
353 0 1

„И в Рая да се пържа,

и в ада да цъфтя,

една ще ме поддържа -

едничка Любовта!

 

Но рано е, изглежда,

отвъдното да викам

и с вяра и надежда

неспирно чуруликам:

 

И в ада да се пържа,

и в Рая да цъфтя,

една ще ме поддържа -

едничка Любовта!

 

Но рано е, изглежда,

отвъдното да викам

и с вяра и надежда

неспирно чуруликам:

 

И...“

         ... котка разпорежда

                                                  се...

                                                          мигом с песента... 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Котките не забелязват красотата дори и на едно птиче и в него съзират поредното мишле.
    !
Предложения
: ??:??