11 mar 2011, 19:59

Мишле 

  Poesía » De amor
739 0 3

Търся си мишленцето,

но го няма.

Къде се криеш, мишле,

покажи се усмихнато.

Аз съм твоето мушмуроче,

тъгуващо за неговото мишленце.

Прибери се, мишленце,

чакам те с нетърпение.

© Бисер Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??