Mar 11, 2011, 7:59 PM

Мишле 

  Poetry » Love
738 0 3

Търся си мишленцето,

но го няма.

Къде се криеш, мишле,

покажи се усмихнато.

Аз съм твоето мушмуроче,

тъгуващо за неговото мишленце.

Прибери се, мишленце,

чакам те с нетърпение.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??