18 may 2011, 23:19

Мисия за нас... 

  Poesía » Filosófica
566 0 0

Пътят на опиума,

Път на коприната,

Пътят към небесата,

Път за нещастници…

 

Надежда за хляба,

Надежди за топлина,

Надежда за промяна,

Надежди за немощни…

 

Бягство към Азия,

Бягства от мрежите,

Бягство от времето,

Бягства от… себе си...

 

Мисия?

Измислица

за нови идиоти...

 

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??