18.05.2011 г., 23:19 ч.

Мисия за нас... 

  Поезия » Философска
549 0 0

Пътят на опиума,

Път на коприната,

Пътят към небесата,

Път за нещастници…

 

Надежда за хляба,

Надежди за топлина,

Надежда за промяна,

Надежди за немощни…

 

Бягство към Азия,

Бягства от мрежите,

Бягство от времето,

Бягства от… себе си...

 

Мисия?

Измислица

за нови идиоти...

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??