May 18, 2011, 11:19 PM

Мисия за нас... 

  Poetry » Phylosophy
615 0 0

Пътят на опиума,

Път на коприната,

Пътят към небесата,

Път за нещастници…

 

Надежда за хляба,

Надежди за топлина,

Надежда за промяна,

Надежди за немощни…

 

Бягство към Азия,

Бягства от мрежите,

Бягство от времето,

Бягства от… себе си...

 

Мисия?

Измислица

за нови идиоти...

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??