18 мая 2011 г., 23:19

Мисия за нас... 

  Поэзия » Философская
565 0 0

Пътят на опиума,

Път на коприната,

Пътят към небесата,

Път за нещастници…

 

Надежда за хляба,

Надежди за топлина,

Надежда за промяна,

Надежди за немощни…

 

Бягство към Азия,

Бягства от мрежите,

Бягство от времето,

Бягства от… себе си...

 

Мисия?

Измислица

за нови идиоти...

 

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??