17 ene 2006, 9:24

Мисли… мисли…  

  Poesía
692 0 1
Мисли… мисли…
Една подир друга…
Мисли на радост, на смях,
На тъга и на заблуда!

Мисля… отново за теб,
Мисля за миналите дни,
Мисля за него – живота,
Който едва ли ще те промени!

Да – едва ли, няма шанс,
Все същия ще бъдеш ти,
И аз теб не ще забравя
И това що нас ни раздели!

© Бет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • класическа тема за стихотворение,но имаш хубав стил!Браво
Propuestas
: ??:??