17.01.2006 г., 9:24 ч.

Мисли… мисли…  

  Поезия
690 0 1
Мисли… мисли…
Една подир друга…
Мисли на радост, на смях,
На тъга и на заблуда!

Мисля… отново за теб,
Мисля за миналите дни,
Мисля за него – живота,
Който едва ли ще те промени!

Да – едва ли, няма шанс,
Все същия ще бъдеш ти,
И аз теб не ще забравя
И това що нас ни раздели!

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • класическа тема за стихотворение,но имаш хубав стил!Браво
Предложения
: ??:??