28 nov 2010, 10:59

Много питаш 

  Poesía » De humor
1115 0 4

Obra no adecuada para menores de 18 años

                          

             Много питаш 


Питаш колко съм богат 

достатъчно съм тарикат 

Парите уважавам

да мечтая продължавам 


Питаш колко съм красив 

невероятен съм и талантлив 

Красотата винаги е важна 

но понякога е камуфлажна 


Питаш ме дали съм умен   

мисля че не съм загубен 

Много стихове написах 

на ума си винаги разчитах 


Питаш ме дали съм силен 

много съм стабилен 

Силата е моята стихия 

разумът е тайната магия 


Питаш колко съм забавен   

винаги съм актуален 

Всички екстри получаваш 

заповядай ще се изненадаш 


Не задавай повече въпроси  

живей на пълни обороти 

Опасно си красива 

аз съм твойта секс машина 


Няма нищо да те питам 

любопитна си и ще те чукам 

Внимавай на кого разчиташ... 

        ... много питаш...


            -intercontakt-

© Иво Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...ашколсун, Иво, машаллах...
  • Браво на Петя Ако искаш може да ми изпратиш музика Останалото ще го уточним
  • mm не би могло да бъде рап-хит. аз слушам рап и такива стихчета сааа малко изгустирали . Но е мн яко :П 6&6

  • Ако съдържаше повече цинизми беше готово за новия рап хит на сезона.
Propuestas
: ??:??