28.11.2010 г., 10:59 ч.

Много питаш 

  Поезия » Хумористична
1054 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

                          

             Много питаш 


Питаш колко съм богат 

достатъчно съм тарикат 

Парите уважавам

да мечтая продължавам 


Питаш колко съм красив 

невероятен съм и талантлив 

Красотата винаги е важна 

но понякога е камуфлажна 


Питаш ме дали съм умен   

мисля че не съм загубен 

Много стихове написах 

на ума си винаги разчитах 


Питаш ме дали съм силен 

много съм стабилен 

Силата е моята стихия 

разумът е тайната магия 


Питаш колко съм забавен   

винаги съм актуален 

Всички екстри получаваш 

заповядай ще се изненадаш 


Не задавай повече въпроси  

живей на пълни обороти 

Опасно си красива 

аз съм твойта секс машина 


Няма нищо да те питам 

любопитна си и ще те чукам 

Внимавай на кого разчиташ... 

        ... много питаш...


            -intercontakt-

© Иво Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ...ашколсун, Иво, машаллах...
  • Браво на Петя Ако искаш може да ми изпратиш музика Останалото ще го уточним
  • mm не би могло да бъде рап-хит. аз слушам рап и такива стихчета сааа малко изгустирали . Но е мн яко :П 6&6

  • Ако съдържаше повече цинизми беше готово за новия рап хит на сезона.
Предложения
: ??:??