25 nov 2011, 11:11

Много стар селски виц 

  Poesía » Parodias
929 0 9

"Кажи ми, мамо, мале ле,

за мойта сватба, мале ле,

кой сукман, мамо, да сложа,

стотният или хилядният?"

 

"То, че сме бедни, бедни сме,

ама сложи, Гано, стотния...

Стотният, мама, читав е,

със сто дупки само кърпен е..."

 

 

 

© Сиси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??