25.11.2011 г., 11:11 ч.

Много стар селски виц 

  Поезия » Пародии
926 0 9

"Кажи ми, мамо, мале ле,

за мойта сватба, мале ле,

кой сукман, мамо, да сложа,

стотният или хилядният?"

 

"То, че сме бедни, бедни сме,

ама сложи, Гано, стотния...

Стотният, мама, читав е,

със сто дупки само кърпен е..."

 

 

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??