25 нояб. 2011 г., 11:11

Много стар селски виц 

  Поэзия » Пародии
927 0 9

"Кажи ми, мамо, мале ле,

за мойта сватба, мале ле,

кой сукман, мамо, да сложа,

стотният или хилядният?"

 

"То, че сме бедни, бедни сме,

ама сложи, Гано, стотния...

Стотният, мама, читав е,

със сто дупки само кърпен е..."

 

 

 

© Сиси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??