11 nov 2008, 7:49

Многогодишен сън 

  Poesía
464 0 9

Събрах си всичките илюзии,

в шепа стиснах ги, смачках.

После на земята ги захвърлих,

за по-сигурно - безмилостно стъпках.

 

Къде били са досега очите ми,

за какво живяла съм без глас.

Към едно ще се стремя сега -

да съм жива част от таз земя.

© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??