Nov 11, 2008, 7:49 AM

Многогодишен сън 

  Poetry
435 0 9

Събрах си всичките илюзии,

в шепа стиснах ги, смачках.

После на земята ги захвърлих,

за по-сигурно - безмилостно стъпках.

 

Къде били са досега очите ми,

за какво живяла съм без глас.

Към едно ще се стремя сега -

да съм жива част от таз земя.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??