30 mar 2012, 22:02

Мое море 

  Poesía » Del paisaje
535 0 0

Започнато: 29 Март 2012 г.

 

Искам пак при теб…

Пак да те усетя!

искам вълна да ме намокри…

и пак да  усетя, че съм жива!

Кожата  ми да поеме капчици,

от огромното море -

така, както съм ги приела в моя ум.    

А ритъмът на сърцето прилича…

на морските вълни!

Морето има начало,

а край няма!

 

Завършено: 30 Март 2012 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Донка Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??