Започнато: 29 Март 2012 г.
Искам пак при теб…
Пак да те усетя!
искам вълна да ме намокри…
и пак да усетя, че съм жива!
Кожата ми да поеме капчици,
от огромното море -
така, както съм ги приела в моя ум.
А ритъмът на сърцето прилича…
на морските вълни!
Морето има начало,
а край няма!
Завършено: 30 Март 2012 г.
© Донка Красимирова Всички права запазени