Mar 30, 2012, 10:02 PM

Мое море 

  Poetry » Landscape
537 0 0

Започнато: 29 Март 2012 г.

 

Искам пак при теб…

Пак да те усетя!

искам вълна да ме намокри…

и пак да  усетя, че съм жива!

Кожата  ми да поеме капчици,

от огромното море -

така, както съм ги приела в моя ум.    

А ритъмът на сърцето прилича…

на морските вълни!

Морето има начало,

а край няма!

 

Завършено: 30 Март 2012 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Донка Красимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??