21 nov 2018, 8:51

"Моето" 

  Poesía » De amor
449 0 2

По устните ми остават следи,

няма как да бъдат пропуснати...

Всеки дъх е подпис,

а чувствата - пуснах ги...

 

По устните ми остават следи,

няма как да бъдат откъснати...

Дай една цигара!

След "моето", моите свърших ги...

© Йордан Ботев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??