21 нояб. 2018 г., 08:51

"Моето" 

  Поэзия » Любовная
443 0 2

По устните ми остават следи,

няма как да бъдат пропуснати...

Всеки дъх е подпис,

а чувствата - пуснах ги...

 

По устните ми остават следи,

няма как да бъдат откъснати...

Дай една цигара!

След "моето", моите свърших ги...

© Йордан Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??