5 may 2015, 19:22

Моето братче 

  Poesía
550 0 0

Хей, мило братче,

я кажи ми ти

колко ме обичаш,

но недей мисли,

а бързо ми кажи.

 

Колко малък беше,

а кога порасна ти
за училище се стягаш

със читанката нали.

 

  07.05.2013 год 

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??