5.05.2015 г., 19:22 ч.

Моето братче 

  Поезия
549 0 0

Хей, мило братче,

я кажи ми ти

колко ме обичаш,

но недей мисли,

а бързо ми кажи.

 

Колко малък беше,

а кога порасна ти
за училище се стягаш

със читанката нали.

 

  07.05.2013 год 

© Кармен николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??