May 5, 2015, 7:22 PM

Моето братче 

  Poetry
548 0 0

Хей, мило братче,

я кажи ми ти

колко ме обичаш,

но недей мисли,

а бързо ми кажи.

 

Колко малък беше,

а кога порасна ти
за училище се стягаш

със читанката нали.

 

  07.05.2013 год 

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??