2 dic 2012, 0:38

Моето бъдеще 

  Poesía » Filosófica
525 0 1

Ще съм отново аз поет

във следващия мой живот.

И с стиховете си зает,

ще лея поетична пот.

 

Ще пиша песните си аз

за нови хора в този свят.

И с тях ще бъда всеки час,

прикрит в стебло и нежен цвят.

 

Крило на птица - моят стих

ще литва във простора син.

А аз - пораснал, слаб и тих,

ще си остана земен син.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??