Ще съм отново аз поет
във следващия мой живот.
И с стиховете си зает,
ще лея поетична пот.
Ще пиша песните си аз
за нови хора в този свят.
И с тях ще бъда всеки час,
прикрит в стебло и нежен цвят.
Крило на птица - моят стих
ще литва във простора син.
А аз - пораснал, слаб и тих,
ще си остана земен син.
© Никола Апостолов Все права защищены
Привет от мен!