16 nov 2010, 20:20

Моето момиче 

  Poesía » De amor
1574 0 10

 

 

Навярно много ще боли.

Две китки,

кръст надгробен...

Може би

и две сълзи

и буца в гърлото -

огромна...

Навярно

ще е тежък студ

или пък

жега нетърпима

- "Отиде си и този луд..." -

шепа пръст

и ще отминеш.

Ще минат ден,

два,

три в тъга,

след туй животът

ще затича,

а аз разтворен в небесата

ще шепна -

"моето момиче..."

Ще те изпивам, без да спра,

с очи

от хиляди вселени,

ще галя рамото,

косата -

ръката бриз

със мен ще стене.

Ще те целувам в сън блажен

и пак,

и пак ще те обичам,

дори в различни измерения...

 

Съдба е, моето момиче.

 

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??