20 ene 2017, 8:26

Моето момиче 

  Poesía » De amor
625 1 1

В теб светят и звездите като гръм -
в една небесно-огнена картина.
Аз тичам из среднощния ти сън
и вярвам, че в копнежа си те имам.

 

И огънят ме гали като дъжд,
защото все си с нежност от обичане.
Дори да стихнеш в мене изведнъж -
ти пак ще бъдеш моето момиче!
 

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??