В теб светят и звездите като гръм -
в една небесно-огнена картина.
Аз тичам из среднощния ти сън
и вярвам, че в копнежа си те имам.
И огънят ме гали като дъжд,
защото все си с нежност от обичане.
Дори да стихнеш в мене изведнъж -
ти пак ще бъдеш моето момиче!
© Аз All rights reserved.