14 abr 2010, 20:46

Моето мълчание 

  Poesía
504 0 4

                                                                                                                           На ......  :)

 

 

                                                   Моето мълчание

                                                   е  наситено

                                                   и не е обикновено мълчание.

                                                   Поне в някои моменти

                                                   не искам да го променям  в думи,

                                                   защото те, добри или не толкова,

                                                   ще са между мен и теб,

                                                   а аз не бих желал

                                                   думите де се вместват

                                                   и да разделят

                                                   трезвото ни  и разбиращо общуване,

                                                   особено когато

                                                   то е  възможно или действително

                                                   страдащо,  но и удоволетворено

                                                   и  когато мислено – скрито или не,

                                                   те галя по косите

                                                   и,  макар и не без  моя тъга,

                                                   очите ти ме радват -

                                                   и без в тях да се взирам,

                                                   дори и ако знам,

                                                   че ще ме изоставиш.

© Фабер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??