8 jul 2011, 14:54

Мога 

  Poesía » Otra
537 0 3

Мога да съм

капка вода,

глътка от свеж облак.

Мога да съм пламък

от изгарящ огън.

Мога да съм болката

на птица в агония,

кожата на ангел

омагьосан,

като далечна

и нежна мелодия.

Чист бриз,

искрена любов,

мечта на

страдаща душа,

мъглата  сутрин рано,

есенна реколта.

Преливаща

от цветове дъга.

Светлина и мир,

погубваща като война.

Мога!

И да те обичам

също мога!

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Здравей здравей! много хубави стихове наистина! Занимаваш ли се с музика? казваш че си бард по душа!
    Пиши някой ред
  • Винаги трябва да МОЖЕШ!!!!!
Propuestas
: ??:??