Мога да съм
капка вода,
глътка от свеж облак.
Мога да съм пламък
от изгарящ огън.
Мога да съм болката
на птица в агония,
кожата на ангел
омагьосан,
като далечна
и нежна мелодия.
Чист бриз,
искрена любов,
мечта на
страдаща душа,
мъглата сутрин рано,
есенна реколта.
Преливаща
от цветове дъга.
Светлина и мир,
погубваща като война.
Мога!
И да те обичам
също мога!
© Jivka Koleva Всички права запазени
Пиши някой ред