12 jun 2011, 20:27

Мога ли да смачкам любовта 

  Poesía » De amor
704 0 10

Дали мога да смачкам любовта,

по-малко да чувствам и усещам,

да давам по искрица от страстта

при всяка наша забранена среща.

 

Не знам, не знам любов ли е това,

но искаш я от мене по лъжичка.

Аз как от лавата да загреба,

орела да превърна във мушичка.

 

Ти настояваш да заключа любовта,

в тъмница да я хвърля, че е грешна

и с малкото процеждаща се светлина,

през ключалката от нея, да се срещаш.

 

В теб, явно, пуши само, не гори

пожарът, който в мен бушува.

Не мога с малко и ме разбери -

толкова боли да се преструвам.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??