Моите деца добри
Моите деца добри,
нагиздени като балерини,
прибраха се в зори,
сякаш слезли от витрини.
Тихичко на пръсти ходят двете.
Ще спинкат до обед май.
Мамо, татко, кротко спете -
не е живот това, а рай!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
ми ...
Готино е, знаеш!