9.09.2008 г., 12:42 ч.

Моите деца добри! 

  Поезия » Хумористична
566 0 9
 

Моите деца добри

 

Моите деца добри,

нагиздени като балерини,

прибраха се в зори,

сякаш слезли от витрини.

 

Тихичко на пръсти ходят двете.

Ще спинкат до обед май.

Мамо, татко, кротко спете -

не е живот това, а рай!!!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??