Sep 9, 2008, 12:42 PM

Моите деца добри! 

  Poetry » Humour
569 0 9
 

Моите деца добри

 

Моите деца добри,

нагиздени като балерини,

прибраха се в зори,

сякаш слезли от витрини.

 

Тихичко на пръсти ходят двете.

Ще спинкат до обед май.

Мамо, татко, кротко спете -

не е живот това, а рай!!!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??