20 jun 2011, 20:04

Моите неща 

  Poesía
665 0 6

Събуди ме отсечен шум

Звън от детската ми касичка

Която падна и разпръсна

Мечтите и надеждите събирани по Коледа

 

Благослових децата че ги има

Да приберат нещата ми от касичката

И си подадохме ръка

За да поемем всички рискове 

 

© Дух на лютеницата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??