20 июн. 2011 г., 20:04

Моите неща 

  Поэзия
663 0 6

Събуди ме отсечен шум

Звън от детската ми касичка

Която падна и разпръсна

Мечтите и надеждите събирани по Коледа

 

Благослових децата че ги има

Да приберат нещата ми от касичката

И си подадохме ръка

За да поемем всички рискове 

 

© Дух на лютеницата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??